10 i 9 - Markedet holder vejret frem mod jobrapport

Finans | 1. april 2011

Aktiemarkederne ventes at åbne uensartet og forholde sig afventende indtil ugens vigtigste nøgletal offentliggøres i eftermiddag. Den amerikanske jobrapport offentliggøres kl 14.30.

Der kom her til morgen overraskende nyheder fra Storbritannien. Den britiske kongefamilie har besluttet at gå på Børsen, meddelte dronning Elisabeth i morges i en usædvanlig trontale.

Det er det forestående royale bryllup mellem Prins William og Kate Middleton, der tvinger kongehuset ud i børsnoteringen. Aktieanalytiker Henrik Aagaard kommenterer på den uventede børsnotering.

Stresstesten af de irske banker blev i aftes offentliggjort og afslørede at fire irske banker har brug for 180 milliarder kroner for at leve op til kapitalkravene. Økonomer forventer, at konsekvensen bliver, at hele den irske banksektor bliver statsejet.

Kort nyt om det forestående valg i Portugal samt gambling med investorernes penge i Formuepleje A/S.

Videoens afsnit
00:11 Aktie-overblik
00:32 Det britiske kongehus vil børsnoteres
03:25 Valuta-overblik
03:45 Råvare-overblik
03:59 KortNyt: Irske banker stress-testet, valg i Portugal samt Formueplejen A/S gambler

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.