10 i 9 - Bernankes ord svækker købelysten

Finans | 23. juni 2011

Den amerikanske centralbank ser svækkelsen af den amerikanske vækst fortsætte helt ind i 2012 og det skurrer i investorernes ører. Flere havde håbet, at centralbankchefen ville melde om nye tiltag til at holde den amerikanske økonomi i gang, når den nuværende hjælpeordning udløber. Det var dog ikke tilfældet.

Makroanalytiker Kim Fæster kommenterer på gårsdagens meldinger fra FED og kommer med sit bud på, hvad sommeren vil bringe for amerikansk økonomi.  

Kort nyt om Pandoras åbning af butikker i Kina, den forestående børsnotering af ISS samt en truende renteforhøjelse for danske boligejere. Det er kreditvurderingsbureauet Moody´s, som truer med at nedgradere vurderingen af Realkredit Danmark, hvis de ikke skaffer 38 milliarder kroner. En sådan nedgradering ville koste boligejerne omkring 1000 kroner mere om året i rente pr. lånt million.

Videoens afsnit
00:17 Aktie-overblik
00:35 Kim Fæster kommenterer på gårsdagens udmeldinger fra FED
04:31 Valuta-overblik
04:54 Råvare-overblik
05:11 KortNyt: Pandora i Kina, rentestigning på vej og ISS-børsnotering?

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.