10 i 9 - Strateg: Uvished og dårlige nyheder er der nok af

Finans | 14. september 2011

Investorerne hader usikkerhed og dårlige nyheder, men netop dét er der overflod af i det nuværende marked. Derfor er der ikke noget at sige til at kurserne falder, siger aktiestrateg Per Hansen.

Senest har Moody´s sænket vurderingen af en fransk storbank. Banken Societe Generale har fået sænket sin kreditvurdering på grund af sin eksponering mod det gældsplagede Sydeuropa.

Den europæiske gældskrise overskygger alt på aktiemarkedet, og som billedet tegner sig nu, kan investorerne ikke se nogen ende på den, forklarer Per Hansen. Uvisheden får de store udsving på aktiemarkederne til at fortsætte.

Kort nyt om arbejdet med at give Finland sikkerhed for en ny hjælpepakke til Grækenland, om en melding fra Kina om at Europa må få styr på gældskrisen og om dagens strategifremlæggelse i SAS.

Videoens afsnit
00:15 Aktie-overblik
00:32 Aktieanalytiker Per Hansen analyserer dagens aktiemarked
02:55 Valuta-overblik
03:13 Råvare-overblik
03:28 KortNyt: Bl.a. om ny hjælpepakke til Grækenland og SAS

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.