10 i 9 - Alle øjne rettet mod Slovakiet

Finans | 11. oktober 2011

Den lille økonomi i euro-zonen er pludselig kommet i centrum, da der er tvivl om, hvorvidt landet vil stemme for ændringerne af EU´s redningsfond. 

Makroanalytiker Tina Winther Frandsen er dog fortrøstningsfuld. Selv hvis slovakkerne stemmer nej skal eurozonens ledere nok finde en løsning, vurderer hun. Et nej vil dog unægtelig betyde øget usikkerhed og yderligere forsinkelser af redningsfonden.

Korte nyheder om voldsomme prisstigninger på kinesisk producerede metaller til vindmøller samt et rekordstort forsalg af Apples nye iPhone 4S. 

Foto: Slovakia.com

Videoens afsnit
00:18 Aktie-opdatering
00:40 Makroanalytiker Tina Winther Frandsen er i studiet og kommenterer på Slovakiets rolle i afstemningen om ændringerne af EU's redningsfond.
03:57 Valuta-opdatering
04:13 Råvare-opdatering
04:22 Kort nyt: Voldsomme prisstigninger på kinesisk producerede metaller til vindmøller og rekordstort forsalg af Apples iPhone 4S

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.