10 i 9 - 'Take it or leave it'-tilbud til Grækenland

Finans | 23. januar 2012

Forhandlingerne om en græsk gældsnedskrivning er endnu ikke afsluttet.
Men de private kreditorer (Institute of International Finance, IIF) har nu afgivet deres endelige bud ift. hvor stort et tab, de er vilige til at æde.

Bolden ligger nu hos EU og IMF, der skal vurdere om tilbuddet er tilstrækkeligt vidtgående til at dække Grækenlands behov og dermed mulighed for at nedbringe statsgælden til 120 pct. af BNP i 2020 (i dag er den på 160 pct.)

Senior makroøkonom Tina Winther Frandsen kommenterer på den seneste udvikling.

Kort nyt: FLS byder på australsk selskab. Udlandet indtager det danske aktiemarked. Pandora i markant kursfremgang. Kroatien på vej i EU.

 

Videoens afsnit
00:10 Mandag morgen er der stadig ingen aftale om græsk gældsnedskrivelse. Senior makroøkonom Tina Winther Frandsen kommenterer på den seneste udvikling.
04:21 Aktie-opdatering
04:44 Valuta-opdatering
04:58 Råvare-opdatering
05:12 Kort nyt: FLS byder på australsk selskab. Udlandet indtager det danske aktiemarked. Pandora i markant aktiefremgang. Kroatien på vej i EU.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.