Transport: Contrans leaser sig til succes

Got a Minute? | 23. juni 2020

Når man fragter 300 containere om dagen, så risikerer driften, sikkerheden og miljøet at blive taberne, hvis ikke flåden er moderne. Transportfirmaet Contrans A/S fra Kolding leaser sig til løsningen.

”Vores flåde skal i alle henseender helst være ny. Det er der grundlæggende tre grunde til. For det første er driften selvsagt vigtig. Tingene skal simpelthen virke. Så er der sikkerheden, hvor vi selvfølgelig skal sørge for, at ingen kommer til skade, bare fordi vores flåde ikke er i orden. Og endelig er der miljøet. Lastbiler forurener, men netop derfor er det vigtigt, at have en moderne flåde, så vi tager så meget hensyn til miljøet, som vi overhovedet kan,” siger direktør i Contrans, A/S, Axel P.S. Junker.

Senest har Contrans A/S lavet en aftale med Jyske Bank om 200 nye chassiser (trailere, red.). De bliver alle leaset.

”Ved at lease er vi sikret en moderne flåde og får likviditet og konkurrencedygtighed med som en bonus,” siger Axel P.S. Junker.

Got a Minute?
'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og successer. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.