Solidt resultat fra Sydbank

Finans | 27. april 2010

Jyske Banks forventninger til Sydbanks regnskab ramte plet.

Sydbanks regnskab for 1. kvartal var på bundlinjen betydeligt bedre end konsensus, men fuldstændigt som Jyske Banks aktieanalytiker, Christian Hede, forventede. Basisindtjeningen ekskl. handelsindtægter var lidt lavere, end han forventede det, men til gengæld var handelsindtægterne langt højere. De samlede basisindtægter var 3 % bedre end Christian Hedes estimat og de højeste for Sydbank nogensinde. Christian Hedes estimater for helåret skal kun ændres en smule, og han fastholder Køb.

Sydbank lægger derudover op til endnu et år, hvor markedet går og gætter på, hvornår en evt. opjustering kommer. Sydbank forventer fortsat et basisresultat før nedskrivninger på udlån i intervallet 1,9-2,1 mia. kr. i 2010, men på denne post blev det til 572 mio. kr. i årets første tre måneder. Dermed ser Sydbank altså ud til at lande et stykke over den forventning, hvis altså udviklingen fastholdes i de kommende kvartaler. Christian Hede vurderer, at opjusteringen kommer ved halvårsregnskabet.

Nøgleord

RegnskabSydbank

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.