Sådan påvirker Facebook verdens vælgere

Livsstil og trends | 11. november 2014

Tech and The City ser denne gang på, hvordan Facebook påvirker valg og demokrati i verden - med midtvejsvalget i USA den 4. november 2014 som et aktuelt eksempel.

De amerikanske Facebook brugere blev mødt med en "Vote"-boks i deres nyhedsstrøm, som opfordrede brugerne til at dele, at de havde stemt.

Panelet diskuterer de etiske og sociologiske forhold, der potentielt gør Facebook til verdens største sociale eksperiment.

NatashaFriis Saxberg har i denne uge besøg af Liza Kindred og Darrell Silver i tech-panelet i jyskebank.tv's Nasdaq-studie.

Liza Kindred er stifter af Third Wave Fashion, en Fashion Tech tænketank, der hjælper store brands med at skabe strategier inden for fashion tech og wearables. Hun  er desuden foredragsholder og forfatter til “How We Buy Now” om fremtiden inden for commerce. Bogen udkommer senere på året. 

Darrell Silver er direktør og medstifter af startup'en Thinkful, der har genopfundet undervisning ved at styrke én-til-én undervisning online.

 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.