World Cup Herning - årets hestearrangement

Livsstil og trends | 20. oktober 2021

Det er traditionen tro fra onsdag i efterårsferien, at World Cup Herning løber af stablen i Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen. Det bliver igen i år et storstilet hestearrangement, hvor der forventes at komme flere tusind ryttere og hesteinteresserede fra hele verden. 

Konkurrencerne begynder onsdag d. 20. oktober kl. 13 og fortsætter weekenden over - og hele showet kulminerer med dressurkonkurrencen lørdag aften til musik og masser af glade publikummer. I alt deltager 300 verdensklasseryttere med 600 heste i spring og dressurkonkurrencerne.

Der vil være verdensklasseryttere fra 11 forskellige nationer, og der vil blandt andet være gensyn med de danske OL-ryttere, herunder EM-sølvvinder Cathrine Dufour.

Der vil selvfølgelig også, som der plejer, være et messeområde, hvor man finder alt til hest og rytter – det foregår i Hal M. Velkommen til World Cup Herning!

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.