Ren Gøg & Gokke eller noget som har vinderpotentiale?

Øvrige emner | 3. juni 2010

Før valget kæmpede de indædt mod hinanden. I dag er de Nick and Dave i Englands nye regering. Er det another nice mess eller har det potentiale til at blive stort? Spring på caben gennem London med  Dr. Mads Qvortrup.

Se også klip fra det berømte pressemøde med de to regeringsledere, hvor Cameron bliver konfronteret med sin joke om regeringspartneren Clegg.

 

Af Mads Qvortrup. Foto og redigering Jan Rørkær. Tilrettelæggelse Anette von Benzon, avbenzon@jyskebank.dk

 

Blå bog professor Mads Qvortrup:

Bosat i London med sin kone og børn. Mads Qvortrup er DPhil i Politics fra Brasenose College, University of Oxford.

Han har været rådgiver for den britiske regering og har været expertudsending for det britiske udenrigsministerrium.  Qvortrup er forfatter til fem bøger om politik, heriblandt Fogh, Kragh,  Schlüter og Stauning (Borgen 2009) og A Comparative Study of Referendums  (Manchester University Press 2005).

Han har skrevet for blandt andre The  Guardian, the Glasgow Herald og the Sunday Express og har medvirket adskellige gange som kommentator for BBC World. Mads har udover sin karriere som journalist og rådgiver i fem år undervist  på London School of Economics og været gæsteprofessor på University of Sydney i Australien.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.