Q4: Sydbank overrasker positivt

Finans | 16. februar 2010

Jyske Bank kalder fortsat Sydbank for sektorens førstevalg. Regnskabet overraskede til den gode side - både i forhold til bundlinje og forventninger til fremtiden. Jyske Banks aktieanalytiker, Christian Hede, hæfter sig mest ved forventningerne til fremtiden, som han kalder meget positive.

I fjerde kvartal leverede Sydbank et nettoresultat  på 217 mio. kroner og det var bedre end analytikernes forventninger.  Nedskrivninger på udlån var til gengæld højere end ventet.

Med hensyn til fremtiden, så venter Sydbank et uændret basisresultat for 2010 sammenlignet med 2009.

Samtidigt med regnskabet meldte Sydbank også om skifte på direktørstolen. Carsten Andersen går på pension og posten som adm. direktør overtages af nuværende direktionsmedlem i Sydbank, Karen Frøsig. Jyske Banks aktieanalytiker, Christian Hede, tolker det positivt, at banken skifter direktør. Det signalerer, at man er ude af krisen. 

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.