Prognose ALK-Abelló: Salg vil ikke matche produktkvalitet

Finans | 19. februar 2010

Når ALK-Abelló tirsdag den 23. februar efter kl. 12.00 offentliggør regnskabet for 4. Kvartal af 2009, forventer senior aktieanalytiker, Frank Hørning Andersen, at fokus bliver på selskabets forventninger. For 2010 estimerer Jyske Bank, at ALK-Abellós omsætning vil vokse med 8,8% (konsensus 9,0%). Mht. resultatet af den primære drift, lyder estimatet, at ALK-Abelló i 2010 vil kunne fremvise et resultat på DKK på 239 mio., hvilket er nogenlunde identisk med konsensus på DKK 237 mio.

Jyske Bank  gentager Reducer-anbefalingen op til regnskabet, idet det vurderes, at aktien afspejler det vækstpotentiale, som selskabet besidder. For på trods af at vaccinen, Grazax, mod græsallergi har vist sit værd, så mangler selkskabet stadig for alvor at overbevise læger og patienter om at de skal vælge produktet. Derfor står ALK-Abelló fortsat foran en større markedsføringsopgave af deres største produkter.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.