Novo-CFO: Victoza spiller afgørende rolle

Finans | 2. februar 2010

Jesper Brandgaard, finansdirektør i Novo Nordisk, fremhæver at Victoza-lanceringen i USA bliver dyr, men at produktet vil tjene pengene hjem i fremtiden.

Novo Nordisk har været meget igennem for at få deres Victoza godkendt til markedsføring i USA. Knap er blækket tørt i regnskabet, før selskabets finansdirektør kigger frem mod de kommende ugers markedsføring og lancering af diabtes2-midlet, Victoza, på det amerikanske marked. I interviewet forklarer Novo-CFO'en, Victozas betydning for den fremtidige vækst i USA. Desuden uddyber han hvordan, den stort anlagte reform af det amerikanske sundhedsvæsen ventes at ramme Novo - positivt, som negativt.

Desuden beretter senior aktieanalytiker, Frank Hørning, fra Jyske Bank, om de næste mulige kurstriggere for Novo Nordisk-aktien.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.