Monsterlange køer: Noget er gået galt

Øvrige emner | 6. november 2009

Politikerne diskuterer roadpricing igen, men det kræver omtanke. I London er bilkøerne stadig ulidelige lange, bilisterne vælger at betale sig fra det hele - og det koster iøvrigt  kassen.

Selvom man sympatiserer med miljøzoner er det svært at indføre i praksis.

Trafikeksperten Asheem Singh er expert i roadpricing og har rådgivet Londons borgmester ved anlæggelsen af det enorme roadpricing-program i London. Han er i dag langtfra tilfreds.

Fotografer Mickael Yde Katballe og  Thomas Klock. Tilrettelæggelse Mads Qvortrup og Anette von Benzon, avbenzon@jyskebank.dk.

Blå bog Asheem Singh:

Asheem Singh har været transportrådgiver i London og er direktør for et transport-udvalg nedsat af borgmester Boris Johnson. Singh  er udnævnt som én af de ti mest indflydelsesrige asiatiske briter i Storbritanien af Daily Telegraph.

Han er vicedirektør i tænketanken Res Publica og er medejer af et galleri i London, og har iøvrigt rekorden som dén, der har opnået det højeste studentergennemsnit i nyere britisk historie.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.