Masser af procenter i Unibrew-aktien

Finans | 25. november 2010

Der er masser af procenter i Royal Unibrew-aktien på torsdagens børsmarked. Helt præcist 4-5 stykker oven på et stærkt regnskab, der sender Unibrew i det højeste niveau i over to år.

Dagens kvartalsregnskab afslørede et resultat før skat på 196 mio. kr. ud af en omsætning på lige knap 1,1 mia. kr. Ikke mindst Østeuropa - og specielt Polen - viser solid fremgang.

Ifm. regnskabet præciserer Unibrew-ledelsen forventningerne til helåret. Årets resultat før skat ventes nu at ramme intervallet 355-375 mio. kr., mens driftsindtjeningen ventes at lande mellem 410-430 mio. kr.

Unibrew-ledelsen er klar med nye langsigtede målsætninger. De indebærer bl.a., at drifts-marginen (EBIT) på mellemlang sigt skal løftes fra de nuværende 10 pct. til omkring 13 pct.

Analytiker Jens Houe Thomsen er i studiet. Jyske Bank har en købsanbefaling på Unibrew-aktien, som med dagens stigning er steget over 120 pct. siden nytår.

 

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.