International udvikling: Rival leverer kvalitet til tiden

Got a Minute? | 6. januar 2022

Rival er en industrivirksomhed, der producerer metalemner til danske og internationale virksomheder, hvor nøjagtighed og præcision er af afgørende vigtighed. Det gælder blandt andet kunder i energisektoren og forsvarsindustrien, hvor den helt rigtige kvalitet er vital for sikkerheden.

At en virksomhed fra Svejstrup udenfor Skanderborg kan konkurrere på den internationale scene, fx som leverandør af elementer til de pansrede mandskabsvogne Piranha V, har adm. direktør Henrik Holvad en enkel forklaring på:

”Det, der giver kunderne en særlig oplevelse hos os, er vores forretningsforståelse – og vores evne til at levere den rette kvalitet og overholde aftaler om levering.”

Rival har oplevet en selvforstærkende udvikling, hvor mange store kunder indgår længere aftaler. Det har gjort det muligt at foretage investeringer i verdensklasse-udstyr, så der kan produceres kvalitet, der samtidig kan konkurrere på europæisk prissætning.

”Hvis vores kunder er tilfredse, så bliver de hos os. Det samme gælder faktisk vores medarbejdere, og det gør mig glad,” siger Henrik Holvad.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.