Innovation: formel B

Got a Minute? | 10. marts 2022

formel B er den restaurant i Danmark, der har haft en Michelin-stjerne flest år i træk. Hele 19 år i træk kan blive en realitet, hvis formel B tilkendes den store anerkendelse igen i foråret 2022, hvor stjerner atter skal uddeles efter kriterier som innovation, smag, kvalitet og højt serviceniveau.

Holdet bag formel B, Kristian Arpe-Møller og Rune Amgild Jochumsen, har siden de stiftede formel B åbnet hele fire andre restauranter i det københavnske. Det drejer sig om Restaurant Uformel, Restaurant Sletten samt Restaurant Palægade, og de har ikke planer om at stoppe her, hvis de rigtige muligheder opstår.

At formel B har kunnet præstere foreløbigt at få Michelin-stjernen 18 år i træk skyldes ifølge kok og medejer Kristian Arpe-Møller ikke mindst stabilitet og kompromisløs kvalitet. Udover at blive præmieret med Michelin-stjernen ønsker parret bag at skabe en uformel stemning og give plads til gode oplevelser.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.