Got a Minute: Trier Gaming

Got a Minute? | 31. januar 2018

To teenagere, et populært computerspil og to mikrofoner. Det var udgangspunktet, da de nu 18-årige tvillinger Emil og Mikkel Trier startede deres YouTube karriere for efterhånden en del år siden.

I dag har de over 100.000 følgere på forskellige sociale medier og en månedsindtægt i den 6-cifret klasse på deres aktiviteter, som spænder bredt fra reklameindtægter, over sponsoraftaler, til deres egen webshop med Trier Gaming merchandise.

De to unge filmer en ny video hver dag, hvor spillet Minecraft er omdrejningspunktet. Her genererer de omkring 100.000 daglige visninger, og sammenlagt er deres indhold blevet set over 30 millioner gange.

Brødrene giver her deres bud på, hvordan man kan leve af, at lave YouTube-videoer.

Se mere til, hvad drengene laver på YouTube her.

Got a Minute?

'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og successer i dansk erhvervsliv. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration. 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.