Glen Riddersholm siger op i FC Midtjylland

Mesterskabskanalen | 25. juni 2015

FC Midtjyllands cheftræner Glen Riddersholm har sagt op.

Baggrunden for opsigelsen er uenighed om driften af klubben - det oplyser FC Midtjyllands formand, Rasmus Ankersen til mesterskabskanalen.dk.

'Det er interne omstændigheder i FC Midtjylland, og i den måde tingene bliver drevet på, som Glen ikke har kunnet se sig selv i fremover,' siger Ankersen, der ikke vil uddybe, hvad der præcist skiller parterne.

Det er ikke mere end en måned siden, at Glen Riddersholm sikrede FC Midtjylland det første danske mesterskab i fodbold nogensinde.

'Vi har været meget, meget glade for det Glen har leveret til FC Midtjylland. Han er en fantastisk ambassadør for klubben, og derfor er det ærgerligt, at vores veje må skilles,' siger Rasmus Ankersen, der fortæller, at bruddet er sket i en god tone.

Så vidt FCM-formanden er orienteret, har Glen Riddersholm ikke et andet job på hånden.

FC Midtjylland startede træningen til den nye sæson onsdag d. 25/6. Første kamp for FC Midtjylland i den nye sæson er tirsdag den 14. eller onsdag den 15. juli. Her skal man møde Lincoln fra Gibraltar eller Santa Coloma fra Andorra i kvalifikationen til Champions League. 

 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.