FC Midtjylland: Når alt skabes fra ingenting

Mesterskabskanalen | 15. maj 2019

FC Midtjylland er historien om en drøm, der via 20 års dedikeret arbejde blev en realitet. Bestyrelsesformand Rasmus Ankersen forklarer, hvordan klubben blev skabt omkring en kultur, hvor alting altid forbedres. 

- Vi har skudt i mange retninger, taget mange risici. Historien om FC Midtjylland er ikke historien om en lige linie. Det er snarere evnen til at overleve på trods. Gøre nogle nye ting, være lidt frækkere end de andre.

- Mange virksomheder forstår ikke, hvorfor de er blevet en succes og så kan de ikke gentage den. Succesfulde organisationer skal være meget opmærsomme på at grave ned i deres succes. Ellers er det svært at gentage den.

- Når organisationer tøver med at forandre sig, indtil det er for sent, så er det tit fordi, de bliver besatte af at beskytte en bestemt måde at gøre tingene på, som virkede for fem-ti år siden. De har emotionelle aktier investeret i fortiden og derfor er det svært for dem at gå ned ad nye veje for at få mere succes.Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver anden uge med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.