GenstartNU yder gratis rådgivning til udfordrede virksomheder

Got a Minute? | 22. juni 2020

Fra den ene dag til den anden lukkede coronavirus de fabrikker, Povl Møllers Maskinfabrik normalt servicerer.
Maskinfabrikken i Borup har specialiseret sig i excenterpressere og centralsmørring, som man bruger bl.a. inden for metalindustrien og byggebranchen.

Men uden mulighed for at komme ud til kunderne røg en stor del af omsætningen, og seks af maskinfabrikkens 11 medarbejdere blev sendt hjem på lønkompensation.

Gratis rådgivning af GenstartNU
Rune Eriksen, der er teknisk chef hos Povl Møllers Maskinfabrik, tog kontakt til projektet GenstartNU.

GenstartNU er Industriens Fonds tilbud om gratis rådgivning til coronaramte virksomheder. Særligt de virksomheder med 10-500 ansatte, der beskæftiger sig med produktion, fremstilling eller teknologi her i Danmark.
150 millioner kroner er sat af til rådgivning og projektaktiviteter, der kan sikre, at flere virksomheder står stærkere forretningsmæssigt efter krisen.

Sparring og konkrete planer
Det blev til fire rådgivningsmøder og en ny metode til at lægge strategi for fremtiden. Helt konkret fik maskinfabrikkens tekniske chef hjælp til, hvordan virksomheden kan sælge excenterpressere i et marked, hvor alt er på hold.

”Det var enormt rart at sparre med nogen om vores udfordringer og få nogle konkrete forslag, og vi føler os igen sikre på fremtiden,” siger Rune Eriksen. 

Got a Minute?
'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden om trends, tendenser og successer. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration. 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.