Geniet der tabte

Øvrige emner | 26. maj 2009

Knivskaprt portræt af Gordon Brown.

Browns intellekt er enormt, og historen vil formentlig bedømme ham bedre end hans samtid. Han var måske for stor til sit land.

Hør hvad Helge Adam Møller (kons.) sagde om Poul Nyrup i al fortrolighed.

(Genudsendelse. Forkortet version.)

Af Mads Qvortrup. Foto og redigering Mickael Yde Katballe. Tilrettelæggelse Anette von Benzon, avbenzon@jyskebank.tv

Biografi:  professor Mads Qvortrup

42 år. Bosat i London med sin kone og børn. Mads Qvortrup er DPhil i Politics fra Brasenose College, University of Oxford.

Han har været rådgiver for den britiske regering og har været expertudsending for det britiske udenrigsministerrium.  Qvortrup er forfatter til fem bøger om politik, heriblandt Fogh, Kragh,  Schlüter og Stauning (Borgen 2009) og A Comparative Study of Referendums  (Manchester University Press 2005).

Han har skrevet for blandt andre The  Guardian, the Glasgow Herald og the Sunday Express og har medvirket adskellige gange som kommentator for BBC World. I Danmark er Mads Q. kommentator på TV2 News og jyskebank.tv

Mads har udover sin karriere som journalist og rådgiver i fem år undervist  på London School of Economics og været gæsteprofessor på University of Sydney i Australien.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.