Familievirksomhed: Brogaarden

Got a Minute? | 8. marts 2019

Brogaarden er en over 100 år gammel virksomhed, der beskæftiger sig med salg af korn- og foderstoffer til både professionelle og private dyrehold. Virksomheden er opkaldt efter den bygning, hvor forretningen blev grundlagt tilbage i 1800-tallet.

Oprindeligt var Brogaarden en familievirksomhed, der i mere end fire generationer har leveret dyrefoder. I dag udvikler virksomheden produkter i eget navn, laver forskning og har Danmarks største afdeling af ernæringseksperter til heste og dyr i zoologisk have.

Vandt Innovationsfondens Erhvervsforskerpris

I løbet af de sidste 15 år er Brogaardens omsætning er øget med 500 %, og i 2019 vandt en medarbejder Innovationsfondens Erhvervsforskerpris for et nyt, banebrydende produkt. Forskningen er en del af et større projekt i samarbejde med Københavns Universitet.

Den store satsning på produktudvikling har positioneret Brogaarden som markedsleder inden for flere af virksomhedens forretningsområder. Brogaardens produkter er allerede en succes i Danmark og Sverige, men næste skridt er at nå ud til endnu flere lande i Europa.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.