EY-finalist: AFYX Therapeutics

Got a Minute? | 29. november 2018

Biotekselskabet AFYX Therapeutics, tidligere kendt som Dermtreat, var nomineret i kategorien ”Life Sciences” ved årets finale i EY Entrepreneur Of The Year 2018.

AFYX Therapeutics har udviklet et plaster, der kan sidde fast i munden og på den måde dosere medicin. Plasteret sikrer patienter med sår i munden den bedste behandling.

Ifølge Jens Hansen, stifter af virksomheden, døjer ca. 1 pct. af jordens befolkning med sår i munden, og potentialet er derfor stort, når plastret efter planen rammer markedet i løbet af de kommende år.

EY Entrepreneur Of The Year er en vækstskaberkonkurrence, der hylder succesfulde virksomheder. I år blev landsfinalen afholdt i Forum den 29. november. 

Got a Minute?
'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og succeser i dansk erhvervsliv. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.