EOY-vinder: November First

Got a Minute? | 30. november 2017

November First vandt i kategorien Start-up ved EY Entrepreneur Of The Year 2017. Se vinderinterviewet med Mikael Nilsson, CEO.  

Fintech-virksomheden November First er en betalingsplatform, som gør det billigere for virksomheder at lave internationale betalinger til udenlandske leverandører.  

I dag er det oftest de store virksomheder, der kan forhandle priser med deres bank. November First gør det muligt for alle virksomheder at få markedets laveste valutamarginaler og gebyrer – uanset størrelsen på virksomheden.

November First er på vej til at indtage det europæiske marked, og i fremtiden gælder det resten af verden.

EY Entrepreneur Of The Year er en vækstskaberkonkurrence, der hylder succesfulde virksomheder. I år blev landsfinalen afholdt i Forum den 30. november. 

Got a Minute?

'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og succeser i dansk erhvervsliv. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration.Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.