EOY-vinder: Netcompany

Got a Minute? | 30. november 2017

Vinderen af kategorien Growth DK ved EY Entrepreneur Of The Year 2017 blev Netcompany. Se vinderinterviewet med André Rogaczewski, CEO.

Netcompany er en it-konsulentvirksomhed, som leverer it-løsninger. Det gør de i tæt samarbejde med deres kunder, som de også rådgiver i digitale løsninger.

Hver dag ansætter Netcompany mindst en ny medarbejder, og lige nu har de cirka 1.200 medarbejdere i Danmark og 1700 i Nordeuropa. Netcompany har eksisteret i over 17 år og har haft en årlig vækst på over 20 procent, siden de kom på markedet. 

I fremtiden er der udsigt til en fortsat høj vækst, da Netcompany har etableret et datterselskab i Polen for at tiltrække dygtige medarbejdere.

EY Entrepreneur Of The Year er en vækstskaberkonkurrence, der hylder succesfulde virksomheder. I år blev landsfinalen afholdt i Forum den 30. november. 

Got a Minute?
'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og succeser i dansk erhvervsliv. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.