EOY-vinder: N. H. HANSEN & SØN

Got a Minute? | 30. november 2017

Vinderen af Turn-Around-kategorien er fundet. Sejren gik til N. H. HANSEN & SØN ved EY Entrepreneur Of The Year 2017. 

Se vinderinterviewet med virksomheden fra showet i Forum.  

N. H. HANSEN & SØN er en tømrer- og snedkervirksomhed, som beskæftiger sig med nybygning, ombygning og renovering. Virksomheden blev grundlagt i 1909 og har altså over 100 års erfaring.  

Alligevel stod N. H. HANSEN & SØN i 2010 med en produktion, der nærmest udelukkende blev klaret af manuelle processer. Det har de lavet om på nu, hvor de har stor fokus på digitalisering, og i 2016 fuldendte virksomheden et imponerende turn-around, og præsenterede det bedste økonomiske resultat i mange år.

I fremtiden er planen at øge væksten endnu mere og fusionere med en større virksomhed for at øge omsætningen og muligheden for at få nye kunder.   

EY Entrepreneur Of The Year er en vækstskaberkonkurrence, der hylder succesfulde virksomheder. I år blev landsfinalen afholdt i Forum den 30. november. 

Got a Minute?
'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og succeser i dansk erhvervsliv. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.