EOY-vinder: Liftra

Got a Minute? | 30. november 2017

Liftra vandt i kategorien Innovation ved EY Entrepreneur Of The Year 2017. Se vinderinterviewet med Per Fenger, CEO

Liftra udvikler specialudstyr til vindmøller. Siden grundlæggelsen i 2003 har de leveret skræddersyede løsninger til specielle løfte- og transportopgaver inden for vindmølleindustrien. Samtidig hjælper de mange af deres kunder med at vedligeholde og udskifte vindmølledele.

Virksomheden er i dag leverandør og samarbejdspartner til verdens største vindmølleproducenter som bl.a. Vestas, Siemens, GE Wind Energy og Dong Energy.

Liftra er innovative, fordi de altid tilpasser deres produkter til den enkelte kunde i samarbejde med kunden, på den måde er de sikret en køber til produktet, og det gør, at der er en lav risiko forbundet ved at opfinde nye produkter.

EY Entrepreneur Of The Year er en vækstskaberkonkurrence, der hylder succesfulde virksomheder. I år blev landsfinalen afholdt i Forum den 30. november. 

Got a Minute?
'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og succeser i dansk erhvervsliv. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.