EOY-vinder: Aller Aqua

Got a Minute? | 30. november 2017

Aller Aqua vandt EY Entrepreneur Of The Year 2017. Derudover vandt de også i kategorien Globalization ved vækstskaberkonkurrencen. Se vinderinterviewet med Hans Erik Bylling, CEO

Aller Aqua producerer, udvikler og sælger fiskefoder til opdrættere i hele verden. De har seks fabrikker på tre kontinenter og specialiserer sig udelukkende i fiskefoder. Det er vigtigt at give fisk den helt rette foder, og derfor hjælper Aller Aqua deres kunder med at finde foder til fisk i alle stadier i fiskens liv.

Aller Aqua sælger til mere end 70 lande, og netop viljen til at skabe nye partnerskaber med virksomheder på det udenlandske marked har været årsagen til en stor vækst de seneste år. De har blandt andet indtaget nye markeder i både Egypten, Kina og Korea.

EY Entrepreneur Of The Year er en vækstskaberkonkurrence, der hylder succesfulde virksomheder. I år blev landsfinalen afholdt i Forum den 30. november. 

Got a Minute?
'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og succeser i dansk erhvervsliv. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration

 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.