EOY-nomineret: Visiopharm

Got a Minute? | 30. november 2017

Visiopharm er nomineret i kategorien Life Sciences ved EY Entrepreneur Of The Year 2017.

Visiopharm er en software virksomhed, som beskæftiger sig med digital patologi. En teknologi der gør det muligt digitalt at se på de tumorvævsbiopsier, man bruger for at stille en kræftdiagnose.

Det er vigtigt, at lægerne laver meget præcise diagnoser for at kunne give den bedste behandling. Derfor rammer Visiopharm et stort behov i markedet.

Næste år skal de opbygge deres salgskanaler forskellige steder i verden og udvikle deres teknologi endnu mere, så de kan beholde deres plads som førende på markedet. 

EY Entrepreneur Of The Year er en vækstskaberkonkurrence, der hylder succesfulde virksomheder. I år blev landsfinalen afholdt i Forum den 30. november. 

Got a Minute?
'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og succeser i dansk erhvervsliv. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration

 

 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.