EOY-nomineret: Royal Danish Fish Group

Got a Minute? | 30. november 2017

Royal Danish Fish Group er nomineret i kategorien Turn-Around ved EY Entrepreneur Of The Year 2017.

Royal Danish Fish Group opdrætter ål i Hanstholm og tilapia i Ghana. Strategien er at levere fisk i høj kvalitet til den bedste pris. Samtidig har de udviklet verdens mest ansvarlige og miljøvenlige agrikulturanlæg til opdræt af ål på land.

Ål er en truet dyreart, og derfor har der været perioder, hvor organisationer og forbrugere har boykottet ål.  I 2014 stoppede supermarkedskæder over hele Europa helt med at sælge ål.

Det har gjort, at Royal Danish Fish Group har tilpasset sig markedet og skærpet deres krav til produktionen af ål, så de tager hensyn til både miljø og trivsel. Samtidig har de satset stort på det afrikanske marked, og det har skabt vækst i virksomheden.

EY Entrepreneur Of The Year er en vækstskaberkonkurrence, der hylder succesfulde virksomheder. I år blev landsfinalen afholdt i Forum den 30. november. 

Got a Minute?
'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og succeser i dansk erhvervsliv. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.