EOY-nomineret: Normal

Got a Minute? | 30. november 2017

Butikskæden Normal er nomineret i kategorien Growth DK ved EY Entrepreneur Of The Year 2017.

Normal er en butikskæde, som sælger mærkevarer til lave priser. Deres produkter er dagligdagsvarer, som for eksempel rengøringsmidler, tandpasta, hårpleje og makeup. De billige priser skyldes, at Normal sørger for at købe mærkevareprodukterne, der hvor de er billigst overalt i Europa direkte fra producenten.

De åbnede deres første butik i Silkeborg i april 2013, og efterfølgende har de åbnet over 80 butikker i Danmark. For nyligt åbnede Normal deres første butik uden for Danmark, den ligger i Kristiansand i Norge.

EY Entrepreneur Of The Year er en vækstskaberkonkurrence, der hylder succesfulde virksomheder. I år blev landsfinalen afholdt i Forum den 30. november. 

Got a Minute?
'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og succeser i dansk erhvervsliv. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.