EOY-nomineret: Mountain Top Industries

Got a Minute? | 30. november 2017

Mountain Top Industries er nomineret i kategorien Globalization ved EY Entrepreneur Of The Year 2017.

Mountain Top Industries designer, udvikler og producerer tilbehør til ladet på pick-up biler. Produkterne sælges globalt til verdens største bilproducenter.

Allerede i udviklingsfasen starter Mountain Top Industries deres samarbejde med bilproducenterne, og sammen finder de frem til det bedste produkt. Deres produktion skal derfor kunne tilpasse sig forskellige trends i branchen.

Mountain Top Industries har i dag en eksporthandel på 99 procent, og er i tæt dialog med bilproducenter på markeder i Europa, Australien og Asien. I de sidste syv år har de haft en årlig vækst på mere end 30 procent.

EY Entrepreneur Of The Year er en vækstskaberkonkurrence, der hylder succesfulde virksomheder. I år blev landsfinalen afholdt i Forum den 30. november. 

Got a Minute?
'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og succeser i dansk erhvervsliv. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.