EOY-nomineret: Airtame

Got a Minute? | 30. november 2017

Airtame er nomineret i kategorien Start-up ved EY Entrepreneur Of The Year 2017.

Airtame spejler skærmen på din telefon, tablet eller computer over på dit fjernsyn eller din projekter. Det skaber bedre trådløse møder og undervisningstimer.

Start-up-virksomheden kom på markedet i 2015. Dengang var det trådløse streamingstik ikke færdigudviklet. Men fordelen ved Airtame er, at den hele tiden kan opdatere sin software. Det betyder, at enheden forbedrer sig.

I dag er Airtame færdigudviklet, men i evig forvandling - klar med nye egenskaber. Virksomheden har solgt cirka 65.000 enheder og har fordoblet deres indtjening hvert år, siden de kom på markedet. Drømmen er, at der skal være en Airtame-enhed i alle skærme i hele verden.  

EY Entrepreneur Of The Year er en vækstskaberkonkurrence, der hylder succesfulde virksomheder. I år blev landsfinalen afholdt i Forum den 30. november. 

Got a Minute?
'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og succeser i dansk erhvervsliv. Følg Jyske Bank på 
LinkedIn og få mere inspiration.

 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.