EOY-nomineret: Aalborg Energie Technik

Got a Minute? | 30. november 2017

Aalborg Energie Tecknik er nomineret i kategorien Globalization ved EY Entrepreneur Of The Year 2017.

Aalborg Energie Tecknik er en ingeniørvirksomhed, som konstruerer biomassefyrede kedelanlæg, kraftværker og kombinerede kraftvarmeværker. Deres grønne teknologi er med til at reducere CO2-udslip. Udover en grøn profil tilbyder de også deres kunder hjælp til drift, vedligeholdelse og konsulentarbejde – alt sammen noget, der optimere driftsbetingelserne for de eksisterende anlæg.

En lille del af deres omsætning kommer fra Danmark, da Aalborg Energie Technik eksporterer de fleste af deres services til lande som Frankrig, Tyskland, Østrig, Italien og UK. I fremtiden kigger de mod nye europæiske markeder som Irland, Tyrkiet og Luxembourg.

EY Entrepreneur Of The Year er en vækstskaberkonkurrence, der hylder succesfulde virksomheder. I år blev landsfinalen afholdt i Forum den 30. november. 

Got a Minute?
'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og succeser i dansk erhvervsliv. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.