Engrosvirksomheden Ib Laursen årets vækstskaber i Syd- og Sønderjylland

Entrepreneur of the year | 3. november 2015

Engrosvirksomheden Ib Laursen, der forhandler og designer brugskunst, løb med titlen som Entrepreneur Of The year 2015 i Region Syd- og Sønderjylland.

Ib Laursen er en af seks regionale vindere, der skal dyste om titlen som årets Entrepreneur Of The Year ved landskåringen i København d. 26. november.

Ribe-baserede Ib Laursen ApS blev grundlagt i 1972 af Ib Laursen som en detailbutik, men har siden udviklet sig til at være en af Skandinaviens største engrosleverandører af brugskunst.
I 2007 overtog Peter Laursen aktiemajoriteten efter et længe planlagt generationsskifte og blev ved samme lejlighed adm. dir.

De øvrige nominerede finalister i Region Syd- og Sønderjylland var: Ipnordic, Varde Laks, N & K Spedition og Hjort Knudsen.

Det er rådgivningsvirksomheden EY, der står bag vækstskaberkonkurrencen, og det er efterhånden 19. gang, at den danske iværksætterånd hyldes ved regionale og landsdækkende finaler.

Klik her
 for mere info og tv-indslag fra de regionale kåringer i Entrepreneur Of The Year 2015.


Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.