Eksport: SAMSON AGRO vil være Europas førende producent

Got a Minute? | 14. juni 2019

Hos SAMSON AGRO er eksporten en central del af virksomheden, da vækstpotentialet ligger udenfor Danmarks grænser.

SAMSON AGRO er en international virksomhed, der udvikler gyllevogne og møgspredere samt slangebomme og nedfældere til landbruget. De har produktion i Viborg, Landivisiau i Frankrig og i Wołczyn i Polen. Ud af fabrikken i Viborg eksporterer Samson Agro ca. 65-70 pct. af den samlede produktion, og ud af fabrikken i Frankrig eksporterer de ca. 30 pct. af den samlede produktion.    

SAMSON AGRO fortsat vil investere i at udvikle produkter og understøtte strategien om at fastholde en meget stærk markedsposition i Europa samt vækste på udvalgte eksportmarkeder med stor animalsk produktion.

”Vores ambition er helt klart at tage positionen som Europas førende producent på gylle- og møgudbringning på en miljømæssig forsvarlig måde,” siger direktør Lars Henriksen.

Got a Minute?

'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og successer. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.