Eksport: Au2mate – fra lokal til international virksomhed

Got a Minute? | 20. december 2021

Au2mate udvikler og leverer løsninger inden for procesautomatisering og industriel IT til fødevarebranchen. Foruden hovedsædet i Silkeborg, har virksomheden afdelinger rundt om i hele verden.

Au2mate er en virksomhed med stor lokal forankring. Virksomheden blev etableret i 2001 i Silkeborg, hvor virksomheden også breder sig over fem matrikler i dag.

Au2mate har specialiseret sig i at udvikle og levere komplette automatiserings- og IT-løsninger med fokus på optimering af processer og minimering af spild, energiforbrug og klimaaftryk. Hele 85 % procent af Au2mates løsninger ender hos en slutbruger indenfor mejeriindustrien.

Au2mate Academy: Et minimejeri til kurser

Som en del af forretningen etablerede man i 2016 Au2mate Academy, der er et minimejeri, hvor der afholdes kurser i fx automatisering og digitalisering. Her får kunder og samarbejdspartnere en grundig indføring i de processer, der eksempelvis benyttes på mejerier.

Foruden hovedsædet i Silkeborg har Au2mate afdelinger på to andre lokationer i Danmark samt i Dubai, England, Tyskland, Norge, Sverige, Frankrig, Portugal og Australien. Au2mate beskæftiger 135 medarbejdere.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.