DSV leverer stærkt regnskab

Finans | 30. juli 2010

DSV har leveret et kvartalsregnskab, hvor både omsætning og indtjening slår analytikernes forventninger. Selskabet hæver forventningerne til 2010. DSV venter nu et drifts-resultat på mellem 2,0 og 2,2 mia. kr. mod en tidligere forventning om et resultat på mellem 1,9 og 2,1 mia. kr.

Jyske Banks DSV-analytiker, Lars Terp Paulsen, er begejstret for regnskabet: "Der er fuld fart på vejen, i luften og på søen for den danske transportgigant", siger han med henvisning til DSV divisioner 'Road' og 'Air & Sea', der begge klarer sig over forventning. "Skuffelsen er at finde i divisionen 'Solutions', der halter noget efter den resterende forretning og skuffer med henhold til både omsætning og indtjening".

Lars Terp Paulsen vurderer, at DSV er tilstrækkeligt konservative i deres opjustering til, at endnu en opjustering kan komme på tale i år. Han finder ikke umiddelbart anledning til at ændre på anbefalingen på DSV-aktien, der i øjeblikket er 'Akkumuler'.

Nøgleord

AktierDSVRegnskab

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.