Cannes Lions 2013: Alle brands bliver til medier

Livsstil og trends | 24. juni 2013

EC = MC (Every Company is a Media Company) er formlen for fremtidens kommunikation. Lasse Høgfeldt fra jyskebank.tv giver her sit bud på det bedste og nyeste fra VM i reklame, Cannes Lions 2013.

Hvis du som brand vil nå dine kunder eller din målgruppe, er du nødt til at begynde med at producere content, som kunderne finder relevant eller underholdende. Den vej rundt vinder du nemlig kundernes opmærksomhed og kærlighed.

Youtube har eksempelvis præsenteret et nyt partnerskabsprogram, hvor brands og reklamebranchen nu kan indgå aftale med Youtube - på lige fod med Youtube's eksisterende content-partnerskaber, som i dag har over 1 million aftaler med indholdsproducenter globalt.

Efter Generation X og Y fik vi på Cannes Lions nu også "Gen C", som er youtube-generationen, der er optaget af content, creation, connection & community. Og som ikke ser gammeldags fjernsyn!

Og så byder fremtiden på mere "sharing". Sensorer på kroppen og med forbindelse til smartphone vil aflæse vores følelser og vores velbefindende - og vi vil komme til at dele disse oplysninger med brands. Som det blev udtrykt: "Snart vil vi tjekke vores krop, ligeså tit som vi tjekker vores mail!"


redaktionen@jyskebank.dk

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.