Bæredygtighed: Sprout inspirerer andre til at tænke bæredygtigt med spirende blyanter

Got a Minute? | 8. december 2021

Når du har brugt en blyant fra Sprout, kan den plantes, så den giver fx basilikum eller mynte. Sprout sælger sine blyanter over hele verden og vil inspirere andre virksomheder til at tænke mere bæredygtigt.

Sprout begyndte som et iværksætterprojekt i grundlægger Michael Stausholms drivhus og i dag sælges blyanten over hele verden. Den banebrydende blyant adskiller sig fra en almindelig blyant ved at have en ekstra lang levetid – når du har brugt blyanten, kan du nemlig plante den og få en basilikumplante, mynte, tomat eller noget helt fjerde. 

Produktion af bæredygtig makeup

I foråret 2021 udvidede Sprout deres produktion til også at omfatte eyeliners og brow liners, og med det tiltag forventer de at indtage det store marked for makeup – vel at mærke af den bæredygtige slags. 

I oktober 2021 flyttede Sprout i nye lyse lokaler i Københavns Sydhavn, og de er nu oppe på at være 35 dedikerede medarbejdere, der spreder Sprouts bæredygtige budskaber.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.