Bæredygtighed: JIMCO er specialister i miljøvenlig rensningsteknologi

Got a Minute? | 13. november 2019

JIMCO A/S ligger i Rudkøbing på Langeland og er en danskejet virksomhed, som har specialiseret sig i miljøvenlig rensningsteknologi gennem de sidste 25 år.

De tilbyder løsninger til rensning og sterilisering af luft og spildevand i industrien, anlæg der reducerer lugt og fedt i alle større køkkener og produktionsvirksomheder, mobile luftrensere til hjemmet, biler og forretningslokaler der især kan hjælpe folk med KOL og astmatiske lidelser, og desinfektion med UV-C bestråling.

Naturens ressourcer

JIMCO's anlæg er baseret på patenteret UV-C og Ozon teknologi, to ting solen producerer i naturen. Teknologien skaber en kold forbrændingsproces, som ikke afgiver skadelige restprodukter som ved et forbrændingsanlæg.

Journalist: Mette Sonne Rohde

Fotograf: Martin Semler

Got a Minute?

'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden om trends, tendenser og successer. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.