Bæredygtighed: Bytømreren A/S

Got a Minute? | 29. december 2021

I det nordlige Aarhus ligger entreprenørvirksomheden Bytømrerens hovedsæde. Virksomheden blev grundlagt i 2005 af den administrerende direktør Simon Jæger med dengang kun to ansatte. 

I dag beskæftiger virksomheden over 250 medarbejdere, som er fordelt på fire geografiske lokationer – hvorfra de dækker både Midt- og Østjylland.

Med en entreprise-, service- og forsikringsafdeling udfører Bytømreren alt fra service og vedligeholdelsesopgaver for boligforeninger, udbedring af forsikringsskader for forsikringsselskaber til større fag-, hoved- og totalentrepriser. 

Som led i Bytømrerens arbejde mod en grønnere profil har de nu en fast medarbejder med ansvaret for en bæredygtighed udvikling. Dette skal medvirke til at sikre, at de hele tiden har fingeren på pulsen i arbejdet mod virksomhedens grønne omstilling.

Med udgangspunkt i seks udvalgte FN verdensmål, arbejder Bytømreren allerede med implementering af bæredygtige og grønne initiativer. Bytømreren har bl.a. fokus på genbrug af IT-udstyr og affaldsmaterialer på byggepladser, og så kan man se deres el-biler rundt i bybilledet. 

Det næste tiltag bliver indenfor affaldssortering, som er et område, hvor der kan sættes ind på mange punkter for at mindske eksempelvis spild. Det er desuden planen at der etableres en klimarapport for hele virksomheden. 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.