Automatisering: Treco investerer i robotteknologi

Got a Minute? | 7. marts 2019

Hele fem nye maskiner har de investeret i hos Treco i Aalestrup gennem de seneste par år, og det er især en øget automatisering, de nye maskiner bidrager med. To nye laserskærere, to svejserobotter og en selvkørende palleflytter er rykket ind i virksomheden, der fordeler sig på to matrikler med i alt 110 medarbejdere. 

Investeringen i automatisering giver udslag i en mere effektiv produktion med mere præcision. I nogle tilfælde erstatter de automatiserede maskiner de job, som før blev foretaget af medarbejdere, for som direktør i Treco Preben Pedersen siger: ”Robotsvejserne udfører et job, som er meget svært med menneskehænder. Med de nye maskiner får vi en meget mere effektiv produktion.”

Got a Minute?
'Got a Minute?' er en serie 60 sekunders dokumentarfilm, der giver dig ny viden og inspiration ved at sætte fokus på tendenser, udfordringer og successer. Følg Jyske Bank på LinkedIn og få mere inspiration.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.