Anlægsfinansiering: Holbøll A/S vil investere i nye maskiner til de rette projekter

Got a Minute? | 25. januar 2022

Holbøll A/S er en familievirksomhed, der er grundlagt i 1947 af Carl Holbøll. I dag drives firmaet af tredje generation i form af Carl-Ole Holbøll.

Anlægsentreprenøren beskæftiger 220 medarbejdere i egen produktion, og derudover er  30 medarbejdere ansat i Holbølls datterselskab Entreprenør Søren Kristiansen A/S. Holbøll udfører alle former for anlægsopgaver inden for jord, beton, kloak, belægning og fundering.

Holbøll udfører anlægsarbejde for projekter i alle størrelser, men har de seneste år været med på flere og flere af de største projekter på Sjælland og øerne. Et af firmaets største opgaver er at være med til etableringen af Femern-forbindelsen. Selve tunnelen forventes at være færdig i 2029. 

"En aftale er en aftale"

"Kigger vi 75 år tilbage, kan vi se de samme værdier, som der er i Holbøll i dag. Vi er vokset på baggrund af vores unikke fællesskab, stærke kompetencer og overbevisning om, at en aftale er en aftale. Selvom vi udvikler os, bevæger vi os i en retning, der tillader en sund vækst samtidig med, at vi bevarer kulturen, som vi ikke må miste uanset vores størrelse. Det gør vi ved at fokusere på, hvordan vi bliver branchens foretrukne samarbejdspartner – for vores kunder, leverandører og samfund, men også de bedste samarbejdspartnere for hinanden," siger Carl-Ole Holbøll, administrerende direktør og ejer i Holbøll.Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.