AktieUgenyt - Tag gevinst hjem på Ryanair og omlæg

Finans | 8. oktober 2010

Ryanair-aktien er steget støt siden maj. Derfor er det attraktivt at omlægge til enten Dell eller Total, inden en ny regnskabssæson begynder.

I denne uges AktieUgenyt vender vi naturligvis denne uges helt store børsemne Pandora, som fik en forrygende debut på børsen, Aktien steg 25 pct. på noteringsdagen, hvilket er nået mere end Danisco kan prale af på selskabets kapitalmarkedsdag.

Danisco-aktien faldt ca 4 pct fra morgenstunden, da selskabet offentliggjorde nye langsigtede mål, som skuffede investorerne. Jyske Bank er dog stadig positiv på aktien og har tiltro til den i fremtiden.

Ryanair-aktien er også en aktie, Jyske Bank har haft stor tiltro til. Og det er siden maj gået støt opad med kursen, derfor ændrer Jyske Bank nu sin anbefaling fra Køb til sælg, og giver investorer mulighed for at tage gevinst hjem og omlægge til enten Total eller Dell.

I næste uge står en ny regnskabssæson for alvor for døren. Intel, Google og JP Morgan er bare nogle af de store, der er aktuelle med 3. kvartalsregnskaber i næste uge, hvor nøgletalsfronten i øvrigt ser tynd ud.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.