AktieUgenyt - tag gevinst hjem

Finans | 12. marts 2010

Jyske Bank ser fald forude i niveauet 4-5%. Den aktive investor bør overveje at tage gevinst hjem, men den langsigtede investor skal tage det roligt.

I uge 10 var biotekselskaberne i fokus. Genmab offentliggjorde mandag nye, skuffende data for storsatsningen Zalutumumab, tirsdag meddelte Bavarian Nordic, at planerne for fase 3 studiet med ProstVac er godkendt og onsdag kom Neurosearch med regnskab. Genmab-aktien styrtdykkede, Bavarian steg flot og Neurosearch lavede dans på stedet. Jyske Bank vurderer, at Genmab-aktien trods faldet stadig er for dyr. Til gengæld mener banken, at Neurosearch fortsat er et køb med stort potentiale for den risikovillige og at Bavarian Nordic nu er et godt køb - Bavarian blev i ugen opjusteret fra reducer til køb af Jyske Bank.

I den kommende uge - uge 11 - er der blot to regnskaber på tapetet. G4S kommer med årsregnskab tirsdag, men det bliver med al sandsynlighed uden de store overraskelser. Danisco præsenterer regnskab for 3. kvartal torsdag. Her forventes røde tal som konsekvens af en goodwill-nedskrivning på zylitol-området. Det bør dog være kendt i markedet.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver anden uge med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.