AktieUgenyt: Stærkt Køb på ØK

Finans | 9. december 2011

Synet på ØK-aktien er blevet mere positivt og Jyske Bank har ændret anbefalingen fra Reducer til Stærkt Køb. Kursmålet hæves samtidig fra 130 til 150 kr. pr. aktie.

Aktiehandler Martin Munk er i studiet og kommenterer på ugens vigtigste begivenheder på aktiemarkedet. Samtidig kigger han fremad og peger ud, hvad der er værd at holde øje med i næste uge. 

EU-topmødet har taget fokus i denne uge, og fredag morgen kom der endelig meldinger fra lederne i EU. Storbritannien har blokederet for en traktatændring og de 17 lande i euro-zonen arbejder derfor videre på egen hånd over weekenden.

Også ratingbureauet Standard & Poors har tiltrukket sig opmærksomhed i ugen, hvor de af flere omgange har været ude at true såvel europæiske stater som banker med sænkninger af kreditværdigheden.

Desuden nyt om Vestas, der ser ud til at få et udsædvanligt stærkt 1. halvår i 2012.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.