AktieUgenyt - Køb Electronic Arts

Finans | 18. september 2009

I næste uge kan vi formentlig se frem til endnu en en uge med fortsat god stemning på aktiemarkederne. Både nøgletal og Ben Bernankes tale i denne uge, om at recessionen teknisk set er overstået, peger i retning af fortsat stabilitet.

Danisco bidragede i denne uge også til den positive aktiestemninge, da aktien steg knap 14 procent oven på regnskabsaflæggelsen den 17. september. Investorerne reagerede med stor applaus til Danisco. Og der kan endda ligge endnu en trigger i Danisco-aktien i fremtiden.

Sydbanks aktieemission i løbet af ugen forløb godt. Emissionen tilførte banken 878 mio. kr. og giver banken mulighed for at sige nej til Bankpakke II og istedet købe op.

På den korte bane og dermed også i næste uge har Jyske Bank et godt øje til Electronic Arts-aktien. Banken har netop lanceret en kortsigtet købsanbefaling på aktien på grund af det stigende privatforbrug i USA.

Det samlede råd for næste uge lyder som i sidste uge. Det kan være en farlig strategi at stå uden for markedet. Og korrektionen i markedet lader indtil videre vente på sig.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.