AktieUgenyt - Dell er ugens joker

Finans | 12. februar 2010

De to regnskabsaktuelle selskaber, Dell og Sydbank, anbefales af Jyske Bank.

Dell er undervurderet og kan overraske positivt. Den kortsigtede investor bør derfor overveje at købe aktien inden selskabets årsregnskab torsdag den 18/2. Sydbank, der er aktuel med regnskab tirsdag den 16/2, er førstevalg i banksektoren. Her er der dog ikke lagt op til store bevægelser i forbindelse med regnskabet.

I den forgangne uge var Vestas og Nordea aktuelle med årsregnskaber.

Vestas vurderes til at være et fornuftigt køb til den tålmodige investor. Vælger man at investere i vindmølleproducenten, skal man være opmærksom på, at første halvdel af 2010 kan blive en ordremæssig ørkenvandring for selskabet. Nordea er stærkt kørende, men det er afspejlet i aktiekursen, så Jyske Bank anbefaler, at man kigger mod andre i sektoren.

Endelig er det værd at bemærke, at situationen omkring gælden i Grækenland fortsat kan blive udslagsgivende for stemningen på markederne.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.